Fabrikschef

freebee production

Fabrikschef

Location: Nyborg

Deadline: 15.12.2023

Freebee A/S har vi ambitioner om fortsæt vækst uden at miste fokus på vores høje kvalitetstandarder. Vil du være med på rejsen, hører vi gerne fra dig.

Med reference til vores direktør og i samarbejde med kompetente medarbejdere, får du det overordnede ansvar for drift, optimering og udvikling af vores fabrik i Nyborg.

Fabrikken fungerer godt produktionsmæssigt, men der er behov for at styrke organisationen ved at ansætte dig som evner at bruge din specialistviden om procesanlæg i kombination med ledelse af produktion og personale i den nyoprettede stilling som fabrikschef.

Vi forventer at

… du har en relevant teknisk uddannelse som produktionsingeniør, maskinmester eller lign, suppleret med relevant ledelsesuddannelse og flere års praktisk erfaring som fabrikschef eller teknisk chef.

Din tekniske indsigt, ledelsesevner og stærke gennemslagskræft sikrer optimering af arbejdsgange og eksekvering af planlagte forbedringstiltag.  Du trives i rollen som en synlig og motiverende leder som går forrest med et tydeligt fokus på gode samarbejdsrelationer som skaber resultater på tværs af organisationen.

Desuden ser vi gerne at du:

  • Er bekendt med kvalitetssystemer og produktionsstyringssystemer.
  • Har økonomisk forståelse og erfaring med udarbejdelse af omkostningsbudgetter, KPIer og handleplaner for afvigelser.
  • Har viden om og interesse for H&S, kvalitet, lean og vedligehold.
  • Er struktureret og formår at bevare overblik og fokus.
  • Har interesse for nye teknologier og automatisering.
  • Kommunikerer ubesværligt på dansk og engelsk.
  • Er løsningsorienteret, handlekraftig og kan håndtere pludseligt opståede situationer. 

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling med medindflydelse, selvstændighed og en høj grad af frihed i virksomheden, der har fokus på vækst. Du tilbydes muligheder for udvikling både fagligt og personligt samt en løn, der svarer til dine kvalifikationer og jobbets krav.

Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning og dit CV med relevante bilag til: human@freebee.dk snarest muligt og senest den 15. december 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martina Andersen på tel. 81104123.

FREEBEE A/S har eksisteret siden 2006. Vi distribuerer forskellige råvarer såsom kryolit, saltflux, kaliumaluminiumfluorid m.m. til Europa, Fjernøsten, Mellemøsten, Afrika og Amerika. Vi har egen produktion i Nyborg, hvilket giver mere fleksibilitet i forhold til vores kunder. Administrationsfaciliteter ligger i tilhørende bygning. Vi lægger stor vægt på, at vores dage skal være udfordrende og farverige. Vi opnår vores mål gennem gensidig respekt og ærlighed. Vi er en ikke-ryger virksomhed.