Kontorelev med speciale i Administration til spændende virksomhed i vækst

Alsidige opgaver og engagerede kollegaer i en international virksomhed. Lyder det som noget for dig?
Lige nu søger vi en kontorelev med speciale i Administration til virksomhedens kontor i Nyborg. Vi er en virksomhed med ca. 25 ansatte, der forarbejder og distribuerer forskellige råvarer til store dele af verden. Du bliver en del af vores dedikerede team som til daglig har stort fokus på kvalitet, præcision og samarbejde.

Du har afsluttet EUX, HHX eller STX/HF plus 5 ugers online kursus

  • Du er selvstændig og har lyst til at udvikle dig og tage ansvar
  • Du er mødestabil
  • Du har flair for IT

Vi ønsker en elev, der er positiv, imødekommende og fleksibel. Gode sprogkundskaber, også skriftlige, vægtes højt. Vi forventer, at du har øje for detaljerne og at du trives med mange forskellige opgaver.

Som kontorelev hos os får du indsigt i forskellige administrative områder, f. eks. ordremodtagelse, ordrebehandling og effektuering. Du vil få en alsidig hverdag i et internationalt miljø med kontakt til mange mennnesker. Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i takt med de opgaver du kommer til at varetage. Miljøet er uformelt med en humoristisk omgangstone. Sublim kundeservice og høj kvalitet er nøgleord hos os.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martina Andersen på tlf.: 8110 4123
Send venligst din ansøgning og relevante bilag til: ma@freebee.dk Forventet opstart: 1. oktober 2021 eller efter aftale

Freebee A/S har eksisteret siden 2006. Vi distribuerer forskellige råvarer, såsom kryolit, saltflux, kaliumaluminiumfluorid m.m. til Europa, Fjernøsten, Mellemøsten, Afrika og Amerika.

Vi har løbende udvidet vores forretning – senest har vi etableret egen produktion i Nyborg, hvilket giver mere fleksibilitet i forhold til vores kunder.

Vi lægger stor vægt på, at vores dage skal være udfordrende og farverige. Vi opnår vores mål gennem gensidig respekt og ærlighed. Vi er en ikke-ryger virksomhed.