Freebee A/S søger produktionsmedarbejdere til dag-, eftermiddags- og nathold

Hos Freebee A/S søger vi stabile og engagerede produktionsmedarbejdere til fuldtid på fast dag-, eftermiddags- eller nathold i vores produktion i Nyborg. Som produktionsmedarbejder hos os arbejder du fast på enten dag-, eftermiddags- eller natholdet, og du skal altså ikke skifte mellem de forskellige hold.

I rollen som produktionsmedarbejder er din primære opgave at sikre driften af vores produktionsanlæg.

Arbejdet foregår som teamarbejde og tilrettelægges under frie og uformelle rammer sammen med dine kommende kollegaer i produktionen, administrationen og på lageret. Som produktionsmedarbejder referer du til vores driftschef, og du bliver en vigtig del af en gruppe engagerede medarbejdere.

De daglige arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Betjening af sigte-, formalings- og pakkeanlæg
 • Håndtering af prøveudtagning og partikelanalyser
 • Generelle og forefaldende vedligeholdelsesopgaver på anlæggene og i produktionen i øvrigt
 • Rengøring af anlægget og produktionslokaler

Arbejdstiderne på de forskellige hold er følgende:

  • Daghold: Mandag-torsdag kl. 6:30-15:00, fredag kl. 6:30-13:00
  • Eftermiddagshold: Mandag-torsdag kl. 14:45-23:15, fredag kl. 12:45-19:15
  • Nathold: Mandag-torsdag kl. 23:00-07:00

Måske har du erfaring fra en anden produktionsvirksomhed, måske planlægger du et sabbatår eller måske ønsker du at skifte retning i dit arbejdsliv. Det er ikke afgørende for os – din viden, dit drive og din positive indstilling er langt vigtigere.

 Vi ser vi gerne, at du:

  • Er ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og selvstændig
  • Trives godt i et uformelt miljø, hvor der træffes hurtige beslutninger
  • Er stabil og møder til tiden og er fleksibel i forhold til arbejdstid og -opgaver
  • Har erfaring med pasning af produktionsanlæg eller interesse i det
  • Har truckcertifikat

Freebee A/S har eksisteret siden 2006. Vi distribuerer forskellige råvarer, såsom kryolit, saltflux, kaliumaluminiumfluorid m.m. til Europa, Fjernøsten, Mellemøsten, og Amerika.

Vi har 3 år i træk modtaget den højeste kreditværdighedsklassifikation, og i 2016, 2018, 2019, 2020 og 2021 blev vi tildelt Børsen Gazelle. Vores kunder kender os som en professionel virksomhed, der giver god og seriøs rådgivning, har et højt serviceniveau, og leverer produkter i høj kvalitet.

Vi er omkring 30 ansatte fordelt på produktion, lager, vedligehold og administration. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor der kan tages hurtige beslutninger, og hvor kommunikationen er åben. Vi udvider og udvikler vores forretning løbende, og lægger stor vægt på at opnå vores mål gennem gensidig respekt og ærlighed. Som ansat i Freebee A/S er du med i et team af dygtige og engagerede medarbejdere, som hver især bidrager til virksomhedens fortsatte succes.

Vi er en ikke-ryger virksomhed.

Interesseret?

Send ansøgning og CV mærket ”Produktion” til human@freebee.dk .

Angiv gerne om du er interesseret i dag-, eftermiddags- eller nathold i din ansøgning. Vi indkalder til samtaler i starten af august.

Tiltrædelse 1. september 2022 eller hurtigst muligt derefter. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os mandag-torsdag på tlf.: 81104122 .

Vi glæder os til at høre fra dig.