Freebee A/S søger vedligeholdelsestekniker

Har du en baggrund indenfor el- og/eller automatik? Og ser du dig selv i en stilling, hvor du løbende servicerer og optimerer en moderne produktionsvirksomhed? Så læs med her!
Freebee A/S søger nemlig lige nu en tekniker til vores vedligeholdelsesafdeling. Stillingen er fuldtid og med arbejdstiden placeret på hverdag/daghold.

I denne rolle er dit primære fokus at understøtte driften, så vores produktionsmaskiner altid kører med så lidt nede-tid som overhovedet muligt. Du vil derfor arbejde tæt sammen med og servicere vores produktion samt referere til vores driftschef, Kenn. 

Som en del af vores vedligeholdelsesafdeling, får du en spændende, afvekslende arbejdsuge med stor berøringsflade og ind imellem skiftende prioriteter. Dagene ligner ikke hinanden, men nogle af dine opgaver vil være:

  • Mekanisk, elektrisk og teknisk montage, vedligehold og fejlfinding
  • Analyse og reparation af fejl og forstyrrelser på elektrisk produktionsudstyr
  • Planlægning og udførelse af forebyggende vedligehold af produktionsmaskiner og diverse udstyr
  • Udførelse af installations- og montagearbejde
  • Optimering, dokumentation og systematisering af eksisterende processer

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor el og/eller automatik, og du er eksempelvis uddannet automatiktekniker, automatikmekaniker, automationstekniker, industrielektriker eller lignende.

Det er ikke afgørende om du er erfaren eller nyuddannet – din viden, dit drive og din positive indstilling er langt vigtigere for os. Du evner at prioritere og tilrettelægge dit arbejde og har et godt overblik, selv når du har travlt. 

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Er ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og selvstændig
  • Trives godt i et uformelt miljø, hvor der træffes hurtige beslutninger
  • Er stabil og møder til tiden
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstid og -opgaver

Freebee A/S har eksisteret siden 2006. Vi distribuerer forskellige råvarer, såsom kryolit, saltflux, kaliumaluminiumfluorid m.m. til Europa, Fjernøsten, Mellemøsten, og Amerika.

Vi har 3 år i træk modtaget den højeste kreditværdighedsklassifikation, og i 2016, 2018, 2019, 2020 og 2021 blev vi tildelt Børsen Gazelle. Vores kunder kender os som en professionel virksomhed, der giver god og seriøs rådgivning, har et højt serviceniveau, og leverer produkter i høj kvalitet.

Vi er omkring 30 ansatte fordelt på produktion, lager, vedligehold og administration. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor der kan tages hurtige beslutninger, og hvor kommunikationen er åben. Vi udvider og udvikler vores forretning løbende, og lægger stor vægt på at opnå vores mål gennem gensidig respekt og ærlighed. Som ansat i Freebee A/S er du med i et team af dygtige og engagerede medarbejdere, som hver især bidrager til virksomhedens fortsatte succes.

Vi er en ikke-ryger virksomhed.

Interesseret?

Send ansøgning og CV mærket ”Vedligehold” til human@freebee.dk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os mandag-torsdag på tlf.: 81104122

Vi indkalder løbende til samtaler – så skynd dig og send din ansøgning.
Tiltrædelse 1. juni 2022 eller hurtigst muligt derefter. Vi glæder os til at høre fra dig.