Vedligeholdelsestekniker

freebee production

Vedligeholdelsestekniker

Location: Nyborg

Deadline: 30.04.2024

Ser du dig selv i en stilling, hvor du løbende servicerer og optimerer en moderne produktionsvirksomhed? Så læs med her!

Freebee A/S søger nemlig lige nu en tekniker til vores vedligeholdelsesafdeling. Stillingen er fuldtid og med arbejdstiden placeret på hverdag/daghold.

I denne rolle er dit primære fokus at understøtte driften, så vores produktionsmaskiner altid kører med så lidt nede-tid som overhovedet muligt. Du vil derfor arbejde tæt sammen med og servicere vores produktion med reference til vores fabrikschef.

Du vil primært få ansvar for:

  • Mekanisk, elektrisk og teknisk montage, vedligehold og fejlfinding
  • Analyse og reparation af fejl og forstyrrelser på vores produktionsmaskiner
  • Planlægning og udførelse af forebyggende vedligehold af produktionsmaskiner og diverse udstyr
  • Udførelse af installations- og montagearbejde
  • Optimering, dokumentation og systematisering af eksisterende processer
  • Løbende Udvikling og opdatering af vedligeholdssystemer

Vi forventer at, du har en baggrund som elektriker, smed eller lignede med god forståelse indenfor automation og styring.
Det er ikke afgørende om du er erfaren eller nyuddannet – din viden, dit drive og din positive indstilling er langt vigtigere for os. Du evner at prioritere og tilrettelægge dit arbejde og har et godt overblik, selv når du har travlt

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Er ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og selvstændig
  • Trives godt i et uformelt miljø, hvor der træffes hurtige beslutninger
  • Er stabil og møder til tiden
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstid og -opgaver

Vi er 35 ansatte fordelt på produktion, lager, vedligehold og administration. Vi udvider og udvikler vores forretning løbende, og lægger stor vægt på at opnå vores mål gennem gensidig respekt og ærlighed.

Som ansat i Freebee A/S er du med i et team af dygtige og engagerede medarbejdere, som hver især bidrager til virksomhedens fortsatte succes.

Vi er en ikke-ryger virksomhed.

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling med medindflydelse, selvstændighed og en høj grad af frihed i virksomheden, der har fokus på vækst. Du tilbydes muligheder for udvikling både fagligt og personligt samt en løn, der svarer til dine kvalifikationer og jobbets krav.

Vi afholder samtaler løbende, så send os din ansøgning og dit CV med relevante bilag til: human@freebee.dk snarest muligt og senest den 30.april 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Rosenlundtel. 44127205.

FREEBEE A/S har eksisteret siden 2006. Vi distribuerer forskellige råvarer såsom kryolit, saltflux, kaliumaluminiumfluorid m.m. til Europa, Fjernøsten, Mellemøsten, Afrika og Amerika. Vi har egen produktion i Nyborg, hvilket giver mere fleksibilitet i forhold til vores kunder. Administrationsfaciliteter ligger i tilhørende bygning. Vi lægger stor vægt på, at vores dage skal være udfordrende og farverige. Vi opnår vores mål gennem gensidig respekt og ærlighed. Vi er en ikke-ryger virksomhed.